Hur Vi bygger

1
Hur vi bygger /

Områden med något unikt. Projekt som kompletterar dem.

Stockholm är en stad med både en historia och framtid. I detta tar vi på Glommen & Lindberg avstamp. Vi letar alltid efter samarbetspartners som delar vår vision, och platser som har något särskilt. Det kan vara närheten till staden, historiska kvaliteter, stor potential eller allt det där andra som dagens stockholmare efterfrågar.

Utifrån denna utgångspunkt arbetar vi sedan både med att förädla det som redan finns och med att ta fram helt nya koncept och hus. Olika projekt som kompletterar dagens Stockholm och som låter oss vara med och ta fram framtidens bostäder. Det som skapar urbana värden, och gör staden till ännu mera stad.

Hårt jobb från start till slut. Hög kvalitet från golv till tak.

Ett bra boende och ett personligt hem skapas genom hårt och väl förberett arbete. Kvalitet är ett av Glommen & Lindbergs ledord och något som syns i alla våra projekt. Syns gör det genom att vi anlitar ledande arkitekter och inredare när det kommer till att bygga nytt eller förädla äldre hus. Men det syns också i det lilla. I medvetna materialval, i genomtänkta planlösningar och i hur våra projekt samspelar med olika områden och med naturen.

Ett material vi föredrar genomgående för våra projekt – trä

Hållbara material är genomgående för alla våra projekt. Vi föredrar att bygga våra hus i trä där det är det ultimata för platsen och människorna som ska bo där. Dels för att det är ett vackert och levande material som ger karaktär till byggnaden, men främst för att ta ansvar för vår framtid och göra det vi kan för att skapa en långsiktig och hållbar stad.


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen