Anmäl intresse
1
Nyhet

Hyreslägenheter med utsikt i Nynäshamn

Vi på Glommen & Lindberg vill presentera Utsikten med 149 hyreslägenheter, 1-3 rum och kök, med en hyra från 5900 kr i månaden.

Det har varit en lång resa att omvandla Utsikten, som ursprungligen byggdes på 80-talet för Televerket, till något som Nynäshamn verkligen behöver.Därför är vi som privat fastighetsägare glada och stolta över att nu kunna bidra med ett tillskott av 149 nya lägenheter i Nynäshamn. Speciellt här, där kötiden för en hyresrätt i genomsnitt är sju år eller mer. 50 av våra hyreslägenheter kommer dessutom att vara inflyttningsklara redan i höst.

Bostädernas storlek är mellan ett och tre rum med kök, de är nybyggda, välplanerade och trivsamma. Lägenheterna tar tillvara på det fantastiska skärgårdsljuset och många av lägenheterna kommer ha havsutsikt.

Vår ambition är att Utsikten ska vara ett alternativ för många som vill ha ett nybyggt, modernt boende med goda utsikter.

Här finns mer information och ni kan göra en intresseanmälan. Då får ni löpande information skickat till er samt en köplats i vår egen bostadskö.

Vi ser fram emot din intresseanmälan


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen