Anmäl intresse
17.16.6 / Press / Meddelanden

Bo som på resort med pool i Väsjön

Lägenheter med uteplatser, balkonger och pool i sydvästläge med sjöutsikt, visst låter det som en resort. Det är vad Glommen & Lindberg presenterar i sitt nya bostadsrättsprojekt i Sollentuna.  

Glommen & Lindbergs första projekt i Sollentuna kommun, V28 med 73 lägenheter i Häggvik, sålde slut på tre timmar i maj 2016. Nu är det dags för deras nästa bostadsrättsprojekt med 111 lägenheter, Versus vid Väsjön.

”Vi tycker att Sollentuna är en väldigt spännande kommun, stor tillväxt, bra arbetsmarknad, väldigt nära Stockholm och har samtidigt en egen identitet och många livskvaliteter. Vi är väldigt glada att få fortsätta att vara med och utveckla Sollentuna och nu även Väsjön” säger Rolf Alexander, marknadschef Glommen & Lindberg.

Namnet på bostadskonceptet, Versus, syftar till att du inte behöver välja utan du kan få både och. Glommen & Lindberg beskriver det som både naturnära och stadsnära, kvalitet inne och njutning ute, lika mycket rum för avkoppling som aktivt liv. Lägenheterna kommer vara yteffektiva, från ett rum och kök till sexrummare för de stora familjerna. Alla lägenheter kommer att ha balkong, uteplats eller takterrass. Utöver detta satsar de på sociala funktioner i husets bottenvåningar och gård. I detta projekt kommer en gemensam pool att byggas, cykel-och skidverkstad, lekplats för barnen och en lokal med möjlighet till café i bottenplan

”Projektets läge och solläget i Väsjön är fantastiskt och fick oss att vilja skapa den där semesterkänslan hemma, att satsa både på kvalitet i bostäderna men också det gemensamma. Projektet ritas av arkitektbyrån DinellJohansson och de har stor kunskap om behoven som finns eftersom de varit med i planprocessen för Väsjön” fortsätter Rolf Alexander.

Uppdraget att sälja projektet har gått till Notar Nyproduktion och försäljningen av bostadsrätterna kommer att ske i etapper.

”Idag när vi har många olika familjekonstellationer och stor bostadsbrist krävs det yteffektiva bostäder som är flexibla. Därför är vi stolta att få fortsätta samarbetet med GL (Glommen & Lindberg red. Anm.) och får förmedla även detta projekt. GL har fått fram lägenhetstyper som är specifikt anpassade för olika typer av behov och därigenom når flera målgrupper. ” Marcus Olsson Ehn, VD Notar Nyproduktion

Första förhandsvisningen kommer att ske i höst men det går redan nu att anmäla sig via Glommen & Lindbergs hemsida. Första inflyttningen planeras till sommaren 2019.


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen