Anmäl intresse
16.24.10 / Press / Meddelanden

Bostadsprojekt som erbjuder biorum, utomhuspool och gym

Utsikten är Glommen & Lindbergs första bostadsprojekt i Nynäshamn. Bostadsprojektet har ett tydligt fokus på väldesignade lägenheter med en lägre prisbild och mervärden för de som vill in på bostadsmarknaden. Det kan låta som en utmaning att både hålla en hög standard och nere prisbilden men Glommen & Lindberg tror att Utsikten har förutsättningarna att lyckas.

Lägenheterna i första etappen är till stor del ombyggda hotellrum i storlekar från 31 kvadratmeter. Till de effektiva lägenheterna finns dessutom stora gemensamma ytor och många funktioner i anslutning till boendet. Här erbjuds allt från biorum, utomhuspool till gym och en gemensam park.

– Vi utnyttjar alltid husets förutsättningar så mycket som möjligt och med Utsikten har vi kunnat skapa mervärden som man annars bara hittar i exklusiva innerstadsföreningar, dessutom med en fantastisk havsutsikt, säger Rolf Alexander marknadschef på Glommen & Lindberg.

Patric Dalebo på HusmanHagberg har fått uppdraget att förmedla lägenheterna och han tror att det är kombinationen av ett bra boende och naturen som lockar en av målgrupperna till projektet, nämligen unga vuxna. Den lägre prisbilden är ytterligare en anledning till att projektet blir aktuellt för en av de grupper som idag har allra svårast att sig in på bostadsmarknaden.

– Dagens unga vuxna värdesätter friluftsliv och lugn i högre utsträckning än tidigare och just därför har Utsikten en stor potential att locka många. Lägg sedan till alla kvaliteter i själva boendet och du har ett antal perfekta bostäder, konstaterar Patric Dalebo.

Rolf Alexander fyller i och menar att Utsikten är perfekt då de kan erbjuda unga vuxna och studenterna ett hem nära skärgården och med många aktiviteter i fastigheten utan att säga upp kontakten med stadsliv, service och Stockholms arbetsplatser och universitet.


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen