Anmäl intresse
1
2
3
4

Under planering

Väsjön

Sollentuna

Projekt / Versus

Versus handlar om att välja. Men inte om att välja bort.

Livet är fullt av valmöjligheter och det är våra drömmar, önskemål, smaklökar och sprittet i benen som tar oss dit vi vill. Versus och Väsjön är den perfekta utgångspunkten för det mesta och ett boende för dig som vill få ut mer av livet. Ett boende där du inte behöver välja mellan en aktiv livsstil och egentid. Där du kan förena familjeliv med moderna bekvämligheter och naturupplevelser. Versus innehåller 111 lägenheter i olika storlekar som varsamt har utvecklats av arkitekterna DinellJohansson.

Versus

Område:

Väsjön

Adress:

Sollentuna

Antal:

111 lägenheter

Arkitekt:

Dinell Johansson

Storlek:

1 - 6 Rok / ca 27 - 137 kvm

Status:

Under planering

Inflytt:

2020

Anmäl intresse

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär, eller ta en titt i vår Bygglogg och få kontinuerlig koll på vad som händer.

FAS

1
2
3
4
5

Detaljplan

Kommunen tar fram en detaljplan för området där projektet ligger. Detaljplanen reglerar hur mark och vatten ska användas och hur bebyggelsen ska se ut.


Bygglov

Vi söker bygglov hos kommunen. Byggnadsnämnden prövar att projektet uppfyller de krav som finns reglerade i detaljplanen för området.


Säljstart

Först anordnas en VIP-säljstart med förtur för de som står på intresselistan (anmäl er via intresseanmälan). Om några lägenheter skulle bli kvar efter VIP-säljstart anordnas allmän visning. Vissa projekt säljs även etappvis.


Produktion

Här grävs, sprängs och byggs det. Målas, slipas, kaklas och läggs golv. Allt för att vara redo i tid till din inflytt!


Tillträde

Äntligen får du nycklarna till ditt nya hem!


Lägenheterna Lyx i all sin enkelhet.

Lägenheter / introduktion

Lägenheterna är ljusa med vackra parkettgolv i vitpigmenterad ask och ger plats för din personliga inredningsstil. När du kommer in i lägenheten möts du av en hatthylla designad av arkitekterna och en infälld kokosmatta på golvet. Alla lägenheter har stora fönsterpartier som går ända ner till golvet. I många lägenheter är även fönsterpartierna skjutbara och har utgång till balkong, uteplats eller terrass. Förvaringen är ritad för att optimera förvaringen av dina favoritsaker. Garderober i rummen har en stilren design med ljusgrålackade dörrar och mässingsbeslag. I nischer och klädkammare hittar du ett effektivt förvarningssystem med hylla och stång som ni har möjlighet att anpassa efter era behov.

Lägenheter / kök

Köken i Versus är specialdesignade för optimerad funktion och med material som håller över tid. Köket bjuder likt naturen på många möten mellan olika material och strukturer, något som skapar en spännande dynamik. Överskåp i vitpigmenterad askfanér möter ljusgrålackade underskåp med beslag av mässing. Carraramarmor möter en mässingsdiskho och en svart blandare. Köken har oavsett lägenhetstyp finurliga förvaringslösningar och vitvaror av hög kvalitet.

Lägenheter / badrum

Versus badrum har ett exklusivt golv och en väggpanel i grön natursten som möter en väggfast spegel och vitt kakel. Blandningen av material skapar både stilrena och funktionella badrum med gott om plats för dina morgonrutiner och kvällsbestyr. Den specialdesignade förvaringen i vitpigmenterad askfanér hjälper dig att hålla ordning och både handfat och toalettstol är valda med utgångspunkt i funktion, design och kvalitet. De stora lägenheterna har dessutom oftast gästtoalett och de riktigt stora har plats för ett bad i anslutning till master bedroom.

Lägenheter / 1:or & 2:or

Alla 1or och 2or är ovanligt rymliga trots färre kvadratmeter. De har även stora fönsterpartier, de flesta med skjutpartier ända ner till golv. Det faktum att alla har en balkong, terrass eller uteplats ger ljusa lägenheter med mycket rymd. Även förvaringen har maximerats i förhållande till kvadratmetrarna.

Lägenheterna / 3:or till 6:or

I de större lägenheterna har yteffektivitet och funktionalitet prioriterats. Olika typer av smart förvaring finns i form av klädkammare, nischer och garderober. Alla lägenheter har minst en balkong, terrass eller uteplats, vissa har även en takterrass. De flesta lägenheter med tre rum eller fler har ett badrum och gästwc. Från fyra rum och uppåt har lägenheterna en privat del med master bedroom, badrum och förvaring. Flera av de större lägenheterna har dessutom eget tvättrum och plats för badkar.

Huset Små finesser och stort lugn.

Huset / balkonger & terrasser

Alla lägenheter har uteplats, balkong eller terrass. De har utformats som en central del av bostaden med målet att maximera kopplingen till naturen och ljusinsläppet. Många lägenheter har dessutom sjöutsikt och alla vänder sig ut mot naturen och Väsjöns vackra omgivningar.

Huset / poolen

Mittpunkten är Versus egen pool och gården blir den naturliga samlingsplatsen för alla boende.Här kan du ta ett avkopplande dopp med dina grannar eller passa på att motionera innan arbetet. Runt poolen hittar du generösa uteplatser, en lekplats och en avkopplande parkmiljö.

Huset / exteriört

Versus byggs till stora delar av trä och materialet har valts av flera goda anledningar. Trä är nämligen en både naturlig, snygg och traditionell lösning vid bostadsbyggande. Produktionen sker utan onödigt spill och materialet binder koldioxid. Trä väger också lite jämfört med andra konventionella material. I Versus har arkitekterna valt en träfasad, cederträpanel på Östra och Västra huset. Cederträ är ett vackert träslag i en naturligt varierande färgskala som med tiden får en vacker silvergrå färg. Träslaget har även ett bra rötskydd och är underhållsfritt. Norra huset (mitten) har fått en mörkgrön färg som skapar variation i kvarteret och smälter in i miljön. Husen har en sockel i galvaniserad plåt.

Huset / gården

I Versus väljer du om du vill hänga på husens gröna innergård, valla skidor i den gemensamma cykel- och skidverkstaden eller om du vill lämna din bostad och ge dig ut på upptäcktsfärd i Väsjöns natur.

Området Att inte behöva välja är också ett val.

Området / introduktion

Kasta dig mellan spännande fritid och funktionell vardag. Sollentuna kommun utvecklar Väsjön,ett område som ligger nära både stadsliv och friluftsliv. Precis utanför fönstret finns allt från långa löpspår till en vinteröppen skidbacke. Här kan du få utlopp för alla dina fritids- och friluftsintressen utan att behöva välja mellan en aktiv eller avslappnad livsstil. Området passar lika bra för livsnjutare, barnfamiljer och friluftsmänniskor. Och den som är lite av allt det där i en och samma person.

Området / väsjön

Väsjöns läge mellan Törnskogens och Rösjöskogens naturreservat ger unika förutsättningar att leva ett både avkopplande och aktivt liv. På gångavstånd från Versus hittar du fyra vackra insjöar där Väsjön är den sjö som bostadsområdet har koncentrerats kring. I närområdet planeras det också att uppföras torgplatser, parkstråk och en strandpromenad. Mellan Väsjöområdet och Edsberg ligger det redan idag ett utbyggt idrottsområde med tennishall, fotbollsplaner och den populära skidbacken Väsjöbacken. Väsjön blir en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum.

Området / motion

I Väsjön finns det både fina löpspår och ett vackert närområde att promenera i. Du väljer själv om du vill börja dagen med intervallträning eller med en meditativ skogspromenad.

Området / skidbacken

Väsjöbacken är en fullt utbyggd skidbacke med flera liftar och nerfarter. Här finns allt från barnvänliga pister till röda backar. Backen har ett café och skiduthyrning. Dessutom finns det en funpark för snowboard- och skidåkare. Invid backen finns det även en ljusslinga, perfekt för längdskidåkning på vintern och löpning på sommarhalvåret.

Området / kommunikationer

Närheten till centrala Sollentuna och Stockholm gör att du enkelt kan ta dig in till stan för att gå på restaurang, jobba eller ta del av det stora kulturutbudet. När du behöver avkoppling har du lika nära hem till lugnet vid Väsjön. Även en linbana från Väsjön till närmsta pendeltågstation planeras.

Materialval Förena teknik och naturliga material

Materialval / kök

Överskåp i vitpigmenterad askfanér möter ljusgrålackade underskåp med beslag av mässing. Carraramarmor möter en mässingsdiskho och en svart blandare.

Materialval / badrum

Versus badrum har ett exklusivt golv och en väggpanel i grön natursten som möter en väggfast spegel och vitt kakel.

Materialval

Naturen är Versus närmaste granne och största inspirationskälla. Versus byggs av, på och runt naturliga material där trä och marmor är framträdande både interiört och exteriört. Trä går som en naturlig linje genom husen och syns i allt från fasad och köksskåp till valet av vitpigmenterade askgolv. Tillsammans med naturmaterialen har arkitekterna integrerat och adderat den senaste tekniken och moderna vitvaror. Här bor du nära naturen och det naturliga, men med det urbana boendets alla bekvämligheter till hands.Versus Mäklare

Versus

Mäklare

Notar Nyproduktion är specialiserade på att sälja nyproduktion och samarbetar alltid med Notars lokala kontor. Vi har redan samarbetat på fler projekt tidigare, det är självklart att vi fortsätter samarbeta för en trygg köpprocess även i detta projekt. Andreas Söders stora drivkraft som mäklare är viljan att göra bra affärer där båda parter är riktigt nöjda. Andreas arbetar utifrån devisen att ett gott affärsmannaskap, noggrannhet och en hög servicekänsla ger nöjda kunder och lyckade försäljningar.

Andreas Söder


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen